יום רביעי, 27 בנובמבר 2013

בוריקה תפוח אדמה –מהמטבח הטריפוליטאי

בוריקה תפוח אדמה –מהמטבח הטריפוליטאי







מרכיבים
1 חבילת עלי סיגרים
5 תפוחי אדמה מורתחים
1 בצל בינוני
3 גבעולי פטרוזיליה
1/4 כף קינמון
1/4 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
 קלפו את תפוחי האדמה המבושלים מעכו אותם  גרדו  את הבצל והוסיפו למחית.
קצצו את הפטרוזיליה דק  והוסיפו  את התיבול  ערבבו היטב.
הניחו במרכז כל עלי כף גדושה מהמחית לקפלו לחצי .
























חממו   מחבט עם שמן וטגנו עד לקבלת צבע זהוב הפכו לצד שני.



















בתאבון

1 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מתכון מעולה

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons