יום שישי, 29 בנובמבר 2013

גזר ממולא בשר ברוטב פיקנטי-ממולאים




גזר ממולא בשר ברוטב פיקנטי





המרכיבים

10-12 גזרים קלופים וחתוכים לשלוש
1 כוס אורז
1/2 ק"ג בקר טחון
1/2ק"ג עוף טחון
2 בצל קצוץ דק
1/2 חב` כוסברה קצוצה דק דק
1/2 חב` פטרוזיליה קצוצה דק דק
1 כף שטוחה מלח
1 כף שטוחה בהרט
4 שיני שום כתושים
1/2 כף פפריקה מתוקה
1 ביצים

מרכיבים לרוטב
4 עגבניות מגורדות
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
4-5 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1/4 כפית סוכר
2 כוס מים
1 כף רסק עגבניות
2 גבעולי כרפס קצוצים
מלח פלפל שחור
1 גבעול בזיליקום קצוף

אופן ההכנה
לתוך קערה להכניס את הבשר הטחון עם כל שאר החומרים למלית
וללוש ביד לתערובת אחידה. מרוקנים את תוכן הגזרים בעדינות .
















טיפ –אפשר לחתוך את הגזרים בגודל של כ 4 ס"מ להרתיח 10 דקות במים                         
         לקרר ולרוקן את התוכן בעדינות  .                                                                                                  
 את תוכן הגזר אפשר להשתמש בתחתית הסיר ומעל לסדר את הזרים.
ישנה אפשרות נוספת להרתיח את הגזר 10 דקות ואז לרוקן את התוכן.













את מלית הבשר יש למלא בתוך הגזרים שרוקנו.
אני נוהגת לסדר את תוכן הגזרים שרוקנתי בתחתית סיר שטוח.
להוסיף מעל את הגזרים הממולאים ומעל את כל מרכיבי הרוטב.
לצקת את המים,לדאוג שהמים יכסו את הגזרים ולהניח על להבה גבוהה.
להביא לידי רתיחה ולהנמיך את הלהבה לבשל 35-40 דקות.
בתאבון

 

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons