יום רביעי, 27 בנובמבר 2013

ספנז- סופגניה מהמטבח מרוקאי

ספנז- סופגניה מהמטבח מרוקאי















מרכיבים
1 קילו קמח
1 שקית שמרית
2-3 כוסות
1/2 כוס סוכר
1/2 כף מלח
1 כפות שמן

אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היבשים הקמח ,סוכר ,שמרית ,מלח.
להוסיף את המים והשמן לערבב עד לקבלת בצק רך
להתפיח לשעה וחצי ולערבב שוב להתפיח שנית לשעה נוספת
להרטיב את כפות הידיים עם מים, לקחת חופן מהבצק לעשות חור באמצע
ולטגן בשמן חם עד שמשחים, הופכים ומטגנים מהצד השני.
להגיש עם סוכר מעל.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons