יום שישי, 22 בנובמבר 2013

חריימה- מהמטבח הטריפולטאי

חריימה –מהמטבח הטריפולטאי














  מרכיבים

1 בורי פרוס או לוקוס או מוסר או נסיכה
3 כפות רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף מלח
1/3 כף כמון
1/3 כוס שמן
1/3 כף קימל
10 ישני שום
2 כוסות מים
אופן הכנה
בסיר שטוח מבשלים את השמן הפפריקה והרסק מערבבים.
מוסיפים את המים והמלח מבשלים 10 דקות.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים 35 דקות עד לצמצום הרוטב.
מוסיפים את הכמון ,קימל, והשום ומסדרים את פרוסות הבורי בסיר.
במידה ונגמר המים מוסיפים כחצי כוס מים.
מבשלים עוד 15 דקות .מגישים בצלחת וליד לימון ולחם .
בתאבון


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons