יום שישי, 22 בנובמבר 2013

סברינה

סברינה   כ-8 סברינות













מצרכים
250 גרם קמח 2 כוסות
15 גרם שמרים
15 גרם משפר אפיה
2 כפות סוכר
100 גרם חמאה
3 ביצים
120 גרם חלב פושר (3/4 כוס)
1/2 כפית מלח
1/2 כפית גרדת לימון

מצרכים לסירופ
2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
1 לימון סחוט
4 כפות קוניאק
3 פקקים תמצית רום

מצרכים  לציפוי
2 שמנת מתוקה
4  כפות סוכר
פירות לקישוט, תות דובדבן.,


מומלץ להכין את הסירופ בזמן תפיחת הסברינה .
 אופן הכנת הסירופ
להביא את חומרי הסירופ לרתיחה להנמיך את האש ולבשל כ-20 -25 דקות.

אופן הכנת הבצק
להכניס את כול חומרי הבצק למיקסר למעט החמאה לערבב מס' דקות,
ולהוסיף את החמאה בהדרגה עד לקבלת בלילה סמיכה וחלקה.                                                              לכסות לתפיחה ראשונית  כ 30 דקות. לאחר מכן לערבב שוב את הבלילה,
משמנים תבניות אפיה אשיות , לצקת מהבלילה עד ל-3/4 מנפח התבניות, 
להתפיח שינית עד להכפלת הכמות.
להכניס לתנור שחומם מראש לחום בינוני 190 מעלות לאפות עד לקבלת צבע זהוב חום.
בעוד הסירופ חם להכניס את הסברינות כ-5 דקות מכול צד שיספגו היטב את הסירופ
להעביר למגש ומקררים  במקרר ,

אופן הכנת הציפוי
להניח את מיכלי השמנת מתוקה בהקפאה 10דקות, להוציא ולנער היטב, לשפוך לתוך קערת מיקסר
להקציף במהירות בינונית) עד לקבלת קרם יציב, תוך כדי ההקצפה להוסיף את הסוכר וניל,
להוציא את הסברינות מהמקרר .
להזליף את הקצפת על חלקה העליון של הסברינה. ולקשט מעל עם דובדבן ומעט סירופ.
קיימת אפשרות נוספת לחצות את הסברינה כמו סנדוויץ' ולהזליף לתוכו את הקצפת.
אפשר לחמם מעט ריבה תות ולמרוח בתוך הסברינה 

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons