יום שישי, 29 בנובמבר 2013

בשר ראש וגרגירי חומוס-מהמטבח המרוקאי


בשר ראש וגרגירי חומוס-מהמטבח המרוקאי












מצרכים
700 גרם בשר ראש
3 עלי דפנה
150 גרם גרגירי חומוס שה ושרו לילה לפני
6 פלפל אנגלי

לרוטב


2 ראשי שום קלופים
4 פלפלים מתוקים יבשים
3 פלפל צילי חריף
2 כפות פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כף כמון
1/2 כף כורכום
חבילה כוסברה
1/2 כף מלח
אופן ההכנה
.לבשל את הבשר והחומוס במים עלי דפנה, פלפל אנגלי,על אש בנונית  כשעה
ולחתוך את הבשר לגודל של 2 ס”מ.מסננים ושומרים להמשך
מחממים סיר עם שמן ומטגנים את השום קלות. 
מוסיפים פלפלים חריפים ומתוקים, פפריקה, כורכום וכמון

מוסיפים את הבשר, גרגירי החומוס המבושלים והכוסברה.
מתבלים במלח ופלפל ו3 כוסות מים
מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה ממשיכים לבשל 45 עד שעה בלהבה נמוכה 
 שהבשר רך והרוטב  סמיך.









בתאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons