יום שלישי, 30 באפריל 2013

שקדי עגל ברוטב יין


מתכון קל להכנה וטעים ליד כוס יין לבן וצנים של באגט
בפעם הראשונה שהכנתי אותו לא עמדתי בפיתוי וחיסלתי חצי סיר.

מצרכים
500 גרם שקדי עגל
1/2 כוס יין לבן
 1 בצל בינוני קצוץ
1/4 כפית כורכום
מלח
פלפל לבן
מעט שמן
אופן ההכנה
פורסים את הבצל לרצועות מטגנים  מעט עד לשינוי צבע זהירות לא לשרוף.
חותכים את השקדים לקוביות שוטפים היטב, ומטגנים עם הבצל 7-10  דקות.
מוסיפים את היין והתבלינים מכסים ומבשלים 30 דקות נוספות על להבה נמוכה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons