יום שלישי, 30 באפריל 2013

קבב בציפוי עלי גפן



 











מצרכים
15-20 עלי גפן לציפוי הקבב
600 גרם בקר טחון
100 גרם שומן כבש טחון
{למי שלא אוהב שומן כבש אפשר שומן עוף)
1 בצל בינוני מגורד סחוט מנוזלים
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/2 חבילה נענע קצוצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל  שחור גרוס
3 שיני שום כתושים
אופן ההכנה
 לערבב את כל מרכיבי הקבב  יחד ,ללוש היטב  את הבשר עם כל המצרכים.
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים למיצוי טעמים.
משמנים קלות את הידיים בכדי שקציצות הקבב לא ידבקו לנו.
יצורים כדורים קטנים ובכף היד משטחים את כדורי הבשר ,
לעטוף קציצת הבשר בעלי הגפן.
לסדר במגש ולהניח על המנגל כאשר החלק של העלי הפתוח כלפי מטה.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons