יום שלישי, 30 באפריל 2013

פאי גבינה בטעם לימון


    














מצרכים לבצק
300 גרם קמח
1/2 כוס סוכר
100 גרם מרגרינה או מחמאה
1 פקק תמצית וניל
1 ביצה
קמצוץ מלח
אופן הכנת הבצק
לערבב בקערה את הקמח והסוכר,רצוי שהמרגרינה בטמפרטורת החדר.
להוסיף את יתר המרכיבים וללוש ביחד עד לקבלת בצק אחיד.
 לעטוף בניילון את הבצק להניח במקרר 1/2 שעה למנוחה.
לאחר חצי שעה לרדד את הבצק  ולעטוף את תבנית הפאי מכל הצדדים.
 לאפות 10 דקות בחום 180 ולהוציא מהתנור.
מצרכים למלית
1 גבינה לבנה % 5
1 גביע שמנת חמוצה
גרידה מחצי לימון
1 פקק תמצית וניל
2 כפות קורנפלור
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
בקערה  מערבבים את השמנת והגבינה יחד,מוסיפים את גרדת הלימון,תמצית הווניל.
הסוכר והקורנפלור מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
וממלאים את הבצק הפריך אופים 25 דקות נוספות ,בחום 180 מעולות ,
מוציאים מהתנור מסדרים מעל את פלחי הלימון ,אפשר לפזר אבקת סוכר לא חייב.
קישוט לימון מקרמל
לימון- שגירדנו את כל הקליפה הצהובה.
פרס לפרוסות דקות מאוד.
1/2 כוס סוכר
3 כפות מים
מניחים בקלתית או סיר קטן מבאים לידי רתיחה מנמיכים את הלהבה.
 ומבשלים עד לקבלת קרמל מהלימון .
זהירות לא לשרוף וצריך מעט רוטב סמיך

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons