יום שלישי, 30 באפריל 2013

חזה אווז ברוטב תות










מצרכים
1 חזה אווז עם העור
10 שיני שום שלמים
3 גבעולי תימין מפוררים.
מלח גס
 פלפל שחור גרוס
4 כפות קונפיטורה תות

















אופן ההכנה
חורצים 3 פסים בעזרת סכין על חזה האווז בצד העור.
במחבט מטגנים את חזה האווז מצד העור 15-20  דקות יחד עם שיני השום השלמים.  
הופכים את חזה האווז לצד שני  ומטגנים 8 דקות .
מוציאם את חזה האווז לצלחת .
את הקונפיטורה יוצקים לתוך המחבט שטיגנו בו את חזה האווז עוד 5 דקות.
בכדי לשלב את הטעמים את הטעמים של החזה  ברוטב .
יוצקים מעל החזה ומגישים עם רוטב תות.
בתאבון.

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons