יום שלישי, 30 באפריל 2013

עוף במיה-טבחה במיה מהמטבח הטריפולטאי














במיה מבושלת עם עגבניות זה אחד המאכלים האהובים עלי.
עם עוף או בשר ,קציצות או קובה זה פשוט מעדן.
תבשיל טעים מזכיר את הטעמים של אמא
קל להכנה ולא דורש הרבה עבודה













מצרכים
1 בצל קצוץ
1 עוף מחולק ל-8 חלקים
1-1/2 כף רסק עגבניות
1 חבילה במיה קפוא
1/2 פפריקה מתוקה.
4 כפות שמן
6 שיני שום פרוסים
אופן ההכנה
בסיר שטוח מטגנים את הבצל עד לשינוי צבע מוסיפים את הבמיה ומטגנים 10 דקות.
מוסיפים פפריקה ורסק העגבניות,וכוס מים, את חתיכות  העוף מסדרים מעל.
מידי פעם בעזרת כף לשפוך מהרוטב שבתחתית הסיר על חתיכות העוף.
ממשיכים לבשל עוד 40 דקות על להבה בינונית.

1 תגובות:

Unknown אמר/ה...

מה אם מלח?

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons