מקרונה בסלסה-ספגטי
עם בשר מהמטבח הטריפוליטאי
מצרכים
250 גרם צלי בקר פרוס דק
1חבילת ספגטי
2 כפות
רסק עגבניות
1/2 כף
פפריקה מתוקה
1/4 כף פפריקה חריפה (אפשר פחות לפי הטעם)
1 כף מלח
2 שיני
שום כתוש
3 כפות
שמן
2 כוסות
מים
.
אופן
הכנת הרוטב
מטגנים
מעט את הבשר מוסיפים את רסק העגבניות.
מוסיפים
את הפפריקה והשום ולערבב בכדי שלא יישרף בתחתית הסיר.
להוסיף
לתוך הסיר 1-1/2 כוסות מים ולערבב
ברגע
שהרוטב רותח להוסיף פנימה את השום המלח ולטעום.
ולהנמיך
את הלהבה ולבשל 35-40 דקות לצמצום. הרוטב.
את 1/2
כוס המים הנותרים להוסיף במידה והרוטב מצומצם יתר על מידה.
ולבשל
עוד 20 -30
אופן
הכנת הספגטי
להרתיח
מים בסיר להוסיף מעט מלח וכף שמן ואת
הספגטי לבשל 8-10 דקות
לטעום את
הספגטי לסנן מהמים לא לשטוף במים את
הספגטי.
למזוג
בצלחת אישית את הספגטי מעל את הרוטב והבשר.
ובתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם