קציצות דג מרוקאי
המצרכים לקציצות
500 גרם דג מפולט ללא עור
1 בצל
15 גבעולי כוסברה
3 שיני שום
3 כפות פירורי לחם לא מתובלים
1/4 כפית כמון
1/4 כפית מלח
מצרכים לרוטב
1 גמבה
אדומה פרוסה
3 פלפל
אדום חריף(במידה ורוצים פחות חריף מורידים מהפלפל החריף)
6 שיני
שום פרוסים
10גבעולי
כוסברה קצוצה
אפשר
קוביות תפוחי אדמה, פול ,גרגירי חומוס מורתחים.
1/4 כוס
שמן
1/4 כפית
כורכום
1/2 כף
פפריקה מתוקה
1/4 כפית
מלח
אופן
ההכנה הקציצות
מכניסים את כל הירקות למעבד מזון ,ברגע שהירקות נטחנו מוסיפים את הדג.
מוסיפים את כל כל התבלינים מעבירים לקערה ומניחים בצד.
מסדרים בסיר את כל הירקות ,בקערה מערבבים את כל התבלינים השמן,
ו2 כוסות מים מבאים לידי רתיחה .
בעזרת ידיים רטובות יוצרים כדורים מניחים ברוטב הרותח בזהירות.
מכסים במכסה ומבשלים אש נמוכה.
מידי פעם פותחים ובעזרת כף מרטיבים את הקציצות מעל
מבשלים 35 דקות או עד צמצום הרוטב.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם