חציל קטן במילוי בשר
מצרכים
15-חצילים
קטנים
500 גרם
בשר טחון
1 בצל
1/2
חבילת פטרוזיליה
2 כפות
פירורי לחם
1 תפוח
אדמה
1/4 כף
מלח
1/4 כף
בהרט
1 ביצה
לטיגון
2 ביצים
2 כוסות
קמח
אופן
ההכנה
מגרדים
בפומפייה את הבצל ותפוח האדמה.
קוצצים
את הכרפס והפטרוזיליה,בקערה מערבבים את כל המרכיבים ומניחים בצד.
מקלפים
את החצילים הקטנים בזהירות לא להוריד את הגבעול.
חוצים
באמצע כמו סנדוויץ' ממלאים את החצילים בבשר מקמחים ,טובלים בביצה ומטגנים.
אפשר
להגיש בתוספת טחינה או רוטב עגבניות
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם