לחמניות במילוי תרד וגבינה
המצרכים
למלית
500 גרם גבינה בולגרית
מפוררת
1 חבילת תרד עלים
מלח, מרק עוף פרווה
1/2 כפית פלפל לבן
קורט אגוז מוסקט
2 שיני שום קצוצים
אופן
ההכנה
לטגן את התרד עם 2
כפות שמן זית ,לערבב עד לצמצום התרד ולקבלת מחית,
לא לפחד יישאר רבע
מהכמות של התרד אחרי הטיגון .
להוסיף את השום ולתבל
בכל התבלינים.
להניח בצד להתקרר
ולהוסיף את הגבינה הבולגרית המפוררת.
המצרכים
לבצק
1/4 2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/2 1 כפיות שמרים
יבשים
2 כפיות סוכר
1 כוס מים פושרים
1/2 כוס חלב
1 ביצה
1/4 כוס שמן זית
חמאה מומסת למריחה
אופן
ההכנה
במיקסר לערבב את כל
המרכיבים היבשים של הבצק.
להוסיף את הביצה את
השמן המים והחלב ולהמשיך ללוש אועד לקבלת בצק אחיד.
להניח את הבצק לחצי
שעה להכפיל את עצמו.
ללוש את הבצק שוב
וליצור כדורים בגודל 4-5 סנטימטר להטביעה כל כדור בתוך החמאה
בעזרת היד ליצור
מכדורי הבצק כמו פיתה להניח במרכז כף מהמילית ,
לסגור בזהירות את הבצק
לכדורים את החלק הפתוח להניח כלפי מטה
ולסדר בתבנית אפיה , להשאיר רווחים בין הכדורים הבצק
תופח .
לפזר מעל כדורי הבצק חמאה ,שהכדורים ישחו שהחמאה.
להניח בצד חצי שעה
לתפיחה ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 30 דקות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם