עגבניות ותפוחי אדמה במילוי בשר
מצרכים
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
1 תפוח אדמה קצוץ דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס אורז
1/2 כף מלח
1/2 כף תבלין קציצות (אם אין
פלפל לבן.מעט קינמון ואגוז מוסקט יספיק)
7 עגבניות בנוניות
7 תפוחי אדמה בינוני
מצרכים לרוטב
1/2 כוס שמן
1/2 כף מלח
1 כף רסק עגבניות
1/2 כף פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
בעזרת כף פריזאית לרוכן את תוכן העגבנית ולהניח בצד.
לקלף את תפוחי האדמה וליצור בעזרת כף פריזאית חור כמו סירה.
לערבב את כל מרכיבי המלית יחד ולמלות את תפוחי האדמה והעגבניות.
בסיר שטוח לסדר את העגבניות
ותפו"א הממולאים בתערובת הבשר.
בקערה לערבב את מרכיבי הרוטב עם כוס מים ולצקת בסיר הממולאים.
להוסיף מים עד גובה הירקות לא לעבור אותם.
לבשל תחילה על אש גבוהה להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה,
לכסות ולבשל עד לצמצום הרוטב כ35 דקות 40.
בתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם