יום שבת, 10 בינואר 2015

עסבנה

















עסבנה

המצרכים לעטיפת העסבנה הם:

סוג של מעיים כבש או בקר –מסראן ,בופחיץ (ואני מצאתי תחליף זמין יותר ,עור של עוף.)
בכל מרכול אפשר לבקש מהקצב  או בבית לבד להסיר את העור מהעוף,כל עור של ירך יכול
 להיות עסבנה .(העסבנה בתמונה מעור של עוף.)














המצרכים למילוי של העסבנה:

500 גרם בשר בקר או כבש קצוץ בסכין
500 גרם ריאות ,לב ומעט שומן קצוץ בסכין
2 בצלים גדולים קצוצים
6 שיני שום קצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כוס אורז
1 כף חראאור (תבלין מהמטבח הטריפולטאי לקציצות)
1 כף שטוחה מלח.

אופן ההכנה:

מערבבים את המלית בקערה ומתחילים במילוי עם אנחנו משתמשים במעיים
אין צורך לדחוס מאחר והאורז מתנפח בבישול וזה יפוצץ את המעיים














עם משתמשים בעור עוף מניחים במרכז חתיכת העוראת המילוי עוטפים היטב וקושרים בעזרת חוט תפירה.
בסיר ממלאים מים מביאים לידי רתיחה ומכניסים את העסבן בנפרד ומבשלים  כ-20 דקות.             מעבירים לסיר הטבחה, או מקפיאים חלק לפעם אחרת.


0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons