יום חמישי, 2 במאי 2013

פשטידת אורז ועוף













לא פעם נשאר לנו מארוחה של ערב  שבת אוכל או מהיום הקודם .
הילדים לא רוצים לאכול את האוכל ...זה אוכל מאתמול ...לא בא לי.
כן... אפשר לשדרג ...אפשר לשנות רק לא לזרוק והכול יוצא טעים.
מצרכים
2 כוסות אורז מבושל
1 כוס שאריות בשר קצוץ
4 ביצים
3 גבעולי בזיל או פטרוזיליה קצוצה.
2 גבעול כרפס רק עלים קצוץ
קורט מלח .מאחר והבשר והאורז מתובלים.
1/4 כפית  פלפל לבן
1/4 כפית אבקת אפיה(זה הסוד לאווריריות הפשטידה)
אופן ההכנה
לערבב את כל המצרכים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
לשמן תבנית אפיה מזכוכית לאפות 35 דקות על 190 מעלות.
או עד לקבלת צבע שחום בחלק העליון של הפשטידה.
אפשר להגיש ליד סלט ,
בתאבון

0 תגובות:

הוסף רשומת תגובה

תודה על תגובתכם

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons