מתכון קל להכנה וטעים ליד כוס יין לבן וצנים של באגט
בפעם הראשונה שהכנתי אותו לא עמדתי בפיתוי וחיסלתי חצי סיר.
מצרכים
500 גרם שקדי עגל
1/2 כוס יין לבן
1 בצל בינוני קצוץ
1/4 כפית כורכום
מלח
פלפל לבן
מעט שמן
אופן ההכנה
פורסים את הבצל לרצועות מטגנים
מעט עד לשינוי צבע זהירות לא לשרוף.
חותכים את השקדים לקוביות שוטפים היטב, ומטגנים עם הבצל 7-10 דקות.
מוסיפים את היין והתבלינים מכסים ומבשלים 30 דקות נוספות על להבה
נמוכה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם