מצרכים
1 חזה אווז עם העור
10 שיני שום שלמים
3 גבעולי תימין מפוררים.
מלח גס
פלפל שחור גרוס
4 כפות קונפיטורה תות
אופן ההכנה
חורצים 3 פסים בעזרת סכין על חזה האווז בצד העור.
במחבט מטגנים את חזה האווז מצד העור 15-20 דקות יחד עם שיני השום השלמים.
הופכים את חזה האווז לצד שני
ומטגנים 8 דקות .
מוציאם את חזה האווז לצלחת .
את הקונפיטורה יוצקים לתוך המחבט שטיגנו בו את חזה האווז עוד 5 דקות.
בכדי לשלב את הטעמים את הטעמים של החזה ברוטב .
יוצקים מעל החזה ומגישים עם רוטב תות.
בתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם