מצרכים
1 כוס גרגירי חומוס מורתחים
1 בצל קצוף דק
2 חזה עוף פרוסים לרצועות
ארוכות.
1 כף בזיליקום טחון
1/4 כף פלפל אדום מתוק גרוס
1/4 כף כורכום
1/2 כף מלח
3 תפוחי אדמה ירושלמי פרוסים לרצועות שלוקים 5 דקות במים רותחים.
3 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
בסיר שטוח לטגן את הבצל עד
לקבלת גוון שקוף.
להוסיף לסיר את גרגירי החומוס
1 כוס מים להרתיח 10 דקות.
את רצועות החזה עוף לגלגל על חתיכת תפוחי אדמה הירושלמי.
ואת החלק הפתוח של חזה העוף להניח קלפי מטה תחתית הסיר.
לסדר את כל גלילי העוף בסיר .
מוסיפים בקערה 1עד 1-1/2כוסת מים להוסיף את כל יתר המרכבים לקערה
לערבב
לשפוך מעל החזה העוף לכסות במכסה ולבשל 35 דקות,
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם