מצרכים
15-20
עלי גפן לציפוי הקבב
600 גרם
בקר טחון
100 גרם
שומן כבש טחון
{למי שלא
אוהב שומן כבש אפשר שומן עוף)
1 בצל
בינוני מגורד סחוט מנוזלים
1/2
חבילה פטרוזיליה קצוצה
1/2
חבילה נענע קצוצה
1 כפית
מלח
1 כפית
פלפל שחור גרוס
3 שיני שום
כתושים
אופן
ההכנה
לערבב את כל מרכיבי הקבב יחד ,ללוש היטב
את הבשר עם כל המצרכים.
מכסים
בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעתיים למיצוי טעמים.
משמנים
קלות את הידיים בכדי שקציצות הקבב לא ידבקו לנו.
יצורים
כדורים קטנים ובכף היד משטחים את כדורי הבשר ,
לעטוף קציצת
הבשר בעלי הגפן.
לסדר
במגש ולהניח על המנגל כאשר החלק של העלי הפתוח כלפי מטה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם