זו
התוצאה של רעב לילי.....פותחת את המקרר מביטה פנימה.
רוצה
לאכול ולא יודעת מה,לא רוצה כבד לא רוצה פרוסה נו....
שולפת
קצת מזה קצת מזה ולבסוף יצא כן יצא....
התוצאה
הסופית לפניכם טעימה ,קלה ומהירה.
מקווה
שגם לכם זה יהיה ערב לחך
מצרכים
2 סלסלת
פטריות טריות
2 תפוחי
אדמה קלופים חתוכים לקוביות קטנות
2 בצלים
קצוצים
2
עגבניות קצוצות
2 גבעולי
בזיליקום קצוצים
3 כפות
שמן זית
מעט פלפל
שחור גרוס
קורט מלח
אופן
ההכנה
מורידים
לפטריות את הרגל ומנקים בפנים כמה שאפשר בכדי שנוכל למלא.
במחבט מטגנים
את תפוחי האדמה עד שיזהיבו .
מוסיפים
את הבצל וממשיכים לטגן עד שהבצל יקבל צבע שקוף.
את
שאריות הפטריות קוצצים ומוסיפים למחבט עם הבצל ותפוח האדמה.
מוסיפים
את העגבנית והבזיליקום וממשיכם לטגן עד לריכוך העגבניות ,
מוסיפים
את המלח והפלפל מבשלים 2 דקות נוספות ומניחים בצד.
בעזרת כף
ממלאים את בטן הפטרייה במלית הירקות,
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם