עם עוף או בשר ,קציצות או קובה זה פשוט מעדן.
תבשיל טעים מזכיר את הטעמים של אמא
קל להכנה ולא דורש הרבה עבודה
מצרכים
1 בצל קצוץ
1 עוף מחולק ל-8 חלקים
1-1/2 כף רסק עגבניות
1 חבילה במיה קפוא
1/2 פפריקה מתוקה.
4 כפות שמן
6 שיני שום פרוסים
אופן ההכנה
בסיר שטוח מטגנים את הבצל עד לשינוי צבע מוסיפים את הבמיה ומטגנים 10
דקות.
מוסיפים פפריקה ורסק העגבניות,וכוס מים, את חתיכות העוף מסדרים מעל.
מידי פעם בעזרת כף לשפוך מהרוטב שבתחתית הסיר על חתיכות העוף.
ממשיכים לבשל עוד 40 דקות על להבה בינונית.
1 תגובות:
מה אם מלח?
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם