מצרכים
500 גרם קמח
3 חלמונים
1/2 כף שמרית
1/2 כף מלח
1-1/2 כף סוכר
1/2 כוס שמן ( 75סמ"ק)
2 כוסות מים(
200-300מ"ק)
תוספות לפוקצה
שמן זית לשדרוג השמן לטגן את
השמן עם שום ורוזמרין מעט.
בצל ופטריות מוקפצות עם מלח גס ומעט כוסברה.
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היבשים יחד להוסיף את השמן,חלמונים,מים.
ללוש היטב יחד את כל המרכיבים ולהניח לבצק להכפיל את עצמו.
ללוש פעם נוספת ולהניח לבצק לנוח שנית.
ליצור כדורים בגודל אגרוף לרדד לעובי1 ס"מ להניח מעל מעט מהבצל
והפטריות,
או למרוח שמן זית ומלח גס ולהתפיח את הפוקצה
נתן להוסיף גמבה אדומה זיתים שחורים עגבניות מיובשות.
לאפות
בתנור בחום 190
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם