מצרכים
1 שקית אפונה קפואה
6 תפוחי אדמה
1 בצל
1/2 כף מלח
1/4 כף פלפל לבן
1/3 כף כורכום
4 כפת שמן
2 עלי דפנה
3 כוסות מים (ציר)
1 ק"ג בשר שריר
אופן ההכנה
את בשר השריר מבשלים בסיר עם מים עד כיסוי הבשר,
מוסיפים את עלי הדפנה
ומרתיחים שעה עד שעה ורבע,
להוציא את הבשר מהסיר לחתוך לקוביות גדולות .
את המים שיש בסיר (ציר)לא זורקים נשתמש בהמשך הבישול.
בסיר מטגנים את הבצל עד לשינוי צבע ומוסיפים את חתיכות הבשר.
מוסיפים 2 כוסות מים (ציר)ומבשלים 30 דקות נוספות.
קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים ומפזרים מעל הבשר.
מוסיפים את האפונה מעל התפוח האדמה.
בקערה מערבבים את כל התבלינים יחד עם כוס מים(ציר).
יוצקים מעל .האפונה מכסים ומבשלים עד לריכוך תפוחי האדמה.
טיפ קטן :
את הבשר אפשר להכין מראש ולהקפיא במקפיא,
להוציא את הבשר לפי הצורך, כך חוסכים זמן בהכנה הארוחה.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם