מצרכים
500 גרם בשר טחון
1 בצל גדול קצוץ
2 פלפלים אדום חריפים קצוצים
2 שיני שום כתושים
2 כפות מרק בצל
1 כוס גרגירי תירס קפוא
1 קופסה עגבניות מרוסקות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות.
1/2 כפית צ'ילי גרוס
1 קופסת שימורים שעועית אדומה
1 כפית כמון
פלפל שחור
1/2 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל את לשינוי צבעו לשקוף.
מוסיפים את השום והבשר פלפל הקצוץ ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים את מרק הבצל הצילי והכמון ומערבבים בשלב זה מוסיפים את
העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, פלפל השחור והמלח ומבשלים 15 דקות.
מסננים את השעועית והתירס ומוסיפים לתוך הסיר מבשלים עוד 15 דקות נוספות.
סוד הקסם שלי במתכון הזה תוספת 4 קוביות /שוקולד מריר ולערבב
טועמים עם חסר תיבול ,מגישים ביחד עם אורז או טורטייה..
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם