מצרכים
2 חצילים
1 גמבה אדומה
2 מלפפונים במלח
1/2 חבילת שמיר
1 בצל גדול
1/2 כוס לימון סחוט
2 כפות שמן
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לרוחב ממליחים מניחים בצד כחצי שעה.
מנגבים מהמלח ומטגנים עד לקבלת צבע חום .
קוצצים לקוביות קטנות את הגמבה, המלפפון ,הבצל ,והשמיר.
בקערה מערבבים את הלימון השמן והמלח.
מוסיפים את הירקות הקצוצים ומערבבים היטב .
מסדרים את החצילים בקופסה שטוחה ומעל יוצקים את הירקות הקציצים.
הסלט טעים יותר יום אחרי.
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם