מצרכים
1 בצל גדול קצוץ
1 ק"ג דלעת
1-1/2 כף רסק עגבניות
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה
1/4 כוס שמן
מלח
חלקי עוף או בשר בקר
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיקבל צבע שקוף, מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים.
מוסיפים את הפפריקה ,רסק העגבניות והמלח .ומים עד לכיסוי העוף.
מקלפים את הדלעת חותכים לקוביות של 3 ס"מ מניחים מעל העוף.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה-.יש המוסיפים חומוס גרגירים קלוף.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם