מצרכים
2 תפוחי אדמה
500 גרם דלעת
3 כפות סולת
1 גבעול כרפס
1/2 כף מלח
קורט אגוז מוסקט
1/2 כף מרק עוף
1 גבעול קינמון
7 כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר ממלאים מים ומניחים על האש
קולפים את הדלעת ואת תפוחי האדמה חותכים לקוביות ומוסיפים לסיר המים
קוצצים את הכרפס מוסיפים לסיר ומבשלים 15 דקותמוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים עוד 20 דקותמערבבים מידי פעם בכדי לא ליצור גושים מהסולת
מסירים מהאש
מוציאים את מקל הקינמון וטוחנים את המרק עד לקבלת מחית
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם