מצרכים
1 ק"ג אורז פרסי
3 תפוחי אדמה
2 בצלים גדולים מטוגנים
2 חזה עוף חתוכים לקוביות
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס שקדים
2 מקלות קינמון
6 נעצי ציפורן
1/2כף קינמון
1/4 כף כורכום
1 כף שטוחה מלח
1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
קולפים את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות עבות ,מסדרים את תפוחי האדמה
בתחתית הסיר בשכבה אחידה שופכים את השמן.
מטגנים את חזה העוף עד לקבלת צבע לבן,מוסיפים את השקדים ומטגנים מעט.
מורידים מהאש ומתחילים לסדר את הסיר.
בקערה מערבבים את האורז הקינמון ,מלח,מרק עוף,כורכום והציפורן.
מסדרים מעל תפוחי האדמה חצי מכמות האורז.
מעל מפזרים את הצימוקים שכבה נוספת צימוקים ומעל את חזה העוף המטוגן.
מוסיפים את יתר האורז .מוסיפים מים בגובה פעם וחצי מהאורז.
מביאים לידי רתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות .
מניחים מגש והופכים את הסיר מנענעים מעט מחכים מספר דקות ומרימים בזהירות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם