בוריקה תפוח אדמה –מהמטבח הטריפוליטאי
מרכיבים
1 חבילת עלי סיגרים
5 תפוחי אדמה מורתחים
1 בצל בינוני
3 גבעולי פטרוזיליה
1/4 כף קינמון
1/4 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
קלפו את תפוחי האדמה המבושלים מעכו אותם גרדו את הבצל והוסיפו למחית.
קצצו את הפטרוזיליה דק והוסיפו את התיבול
ערבבו היטב.
הניחו במרכז כל עלי כף גדושה מהמחית לקפלו לחצי .
חממו מחבט עם שמן וטגנו עד
לקבלת צבע זהוב הפכו לצד שני.
בתאבון
1 תגובות:
מתכון מעולה
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם