ספנז- סופגניה מהמטבח מרוקאי
מרכיבים
1 קילו קמח
1 שקית שמרית
2-3 כוסות
1/2 כוס סוכר
1/2 כף מלח
1 כפות שמן
1 כפות שמן
אופן ההכנה
לערבב את כל המרכיבים היבשים הקמח
,סוכר ,שמרית ,מלח.
להוסיף את המים והשמן לערבב עד לקבלת בצק רך
להתפיח לשעה וחצי ולערבב שוב להתפיח
שנית לשעה נוספת
להרטיב את כפות הידיים עם מים, לקחת חופן
מהבצק לעשות חור באמצע
ולטגן בשמן חם עד שמשחים, הופכים ומטגנים
מהצד השני.
להגיש עם
סוכר מעל.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם