חריימה –מהמטבח הטריפולטאי
מרכיבים
1
בורי פרוס או לוקוס או מוסר או נסיכה
3
כפות רסק עגבניות
1/2
כף פפריקה חריפה
1 כף
פפריקה מתוקה
1/2
כף מלח
1/3
כף כמון
1/3
כוס שמן
1/3
כף קימל
10
ישני שום
2
כוסות מים
אופן
הכנה
בסיר
שטוח מבשלים את השמן הפפריקה והרסק מערבבים.
מוסיפים
את המים והמלח מבשלים 10 דקות.
מנמיכים
את הלהבה ומבשלים 35 דקות עד לצמצום הרוטב.
מוסיפים
את הכמון ,קימל, והשום ומסדרים את פרוסות הבורי בסיר.
במידה
ונגמר המים מוסיפים כחצי כוס מים.
מבשלים
עוד 15 דקות .מגישים בצלחת וליד לימון ולחם .
בתאבון
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם