מצרכים
חצי ק"ג אטריות לטעמכם
3 עגבניות טריות
כף רסק עגבניות
מלח
כף פלפל חריף או מתוק
כחצי כוס שמן
2 גלדי שום
שלוש וחצי כוס מים
אופן ההכנה:
מקלפים את העגבניות וחותכים לחתיכות קטנות או מגררים בפומפייה
מוסיפים מלח ושמן ומבשלים על להבה נמוכה כ 10 דקות
מוסיפים כף רסק עגבניות וחצי כוס מים וממשיכים לבשל עוד מס' דקות.
מוסיפים את שלוש כוסות המים ומשאירים עד לרתיחה.
שוטפים את הפתיתים ומוסיפים לרוטב.
ממשיכים לבשל עוד כ 10 דקות עד להתאיידות המים.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם