עוגת שכבות ללא קמח
מצרכים לבסיס העוגה
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג שוקולד
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת
אוורירית ,
מוסיפים את פודינג השוקולד ,אופים בתבנית
אפיה מספר 26 .
חשוב מאוד לא לשמן את התבנית ,מאחר ואני
רוצה שדפנות העוגה ידבקו, כך נקבל צורה של קערה.
אופים בתנור שחומם מראש 150 מעלות 20 -15דקות
ומוציאים והתנור.
לא לפחד אני רוצה שהעוגה תיפול ומקררים.
שכבה שנייה בעוגה
מצרכים
1 מיכל שמנת מתוקה (400 מ"ל)
1 פודינג וניל
3 כפות סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את השמנת והסוכר, מוסיפים את
הפודינג ,יוצקים את הקצפת מעל בסיס העוגה
ומקררים.
שכבה שלישית של העוגה
מצרכים
1 מיכל שמנת מתוקה 250 מ"ל
250 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
יוצקים את השמנת לסיר ,שוברים את השוקולד
לקוביות.
מניחים מעל להבה נמוכה ומערבבים עד לקבלת
ממרח שוקולד אחיד.
יוצקים את השוקולד מעל הקצפת בעדינות
לשכבה אחידה מניחים במקרר להתקררות השוקולד.
בתאבון.
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם