חזה עוף במילוי כבד
כל מנה מספיקה לשני סועדים חגיגית וקלה להכנה
המצרכים
חזה עוף כולל העור מופרד באמצע.
1/2 כבד עוף
1 בצל קצוץ
1 ביצה קשה
1 תפו"א מבושל
מלח פלפל שחור גס
דבש
תימין
אופן ההכנה
לוקחים את חצי חזה העוף ויוצרים כיס בתוכו
בעזרת סכין.
את כבד העוף צולים מטעמי כשרות
מטגנים את הבצל ומוסיפים את כבד העוף מטגנים
היטיב (את הכבד יש לצלות לפני מטעמי כשרות) .
קוצצים את כבד העוף ומניחים בקערה ,את
הביצה הקשה מגרדים ומוסיפים לקערה.
את תפוח האדמה המבושל קוצצים דק , מוסיפים
לקערה ומערבבים יח,
מתבלים במלח ופלפל שחור .
ממלאים את חזה העוף במלית הכבד ,
מניחים בתבנית אפיה, רצוי לפרוס דק
תפו"א או בטטה ולהניח מעל את החזה.
מורחים מעל דבש, מפזרים פלפל גס ומלח, תימין,אפשר
להוסיף מעט צ'ילי מתוק.
אופים בתנור שחומם בחום 180 מלות 30 דקות
0 תגובות:
הוסף רשומת תגובה
תודה על תגובתכם