יום ראשון, 1 בדצמבר 2013

אגסים ביין אדום

אגסים ביין אדום












מרכיבים
10  אגסים קטנים
2 כוס יין אדום
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס מים
1 כוכבי הניס
5 מסמרי ציפורן
1  מקל קינמון קטן
אופן ההכנה
קלפו את האגסים אך שתדלו להשאיר את קצה האגס (הפטמה )לא להוריד את הגבעול.
לסדר את האגסים בסיר כשהם עומדים  עם הגבעול כלפי מעלה, להוסיף את כל המרכיבים לסיר,
להביא את הסיר לידי רתיחה להנמיך את הלהבה לכסות ולבשל 30 דקות.
 מוציאים את האגסים מהסיר בזהירות מניחים בצד,
ממשיכים לבשל את הרוטב כ20 דקות, אפשר להגיש קר או חם.
מסדרים בצלחת הגשה את האגסים ויוצקים מעל רוטב .
אפשר להוסיף כדור גדליה או קצפת.

בתאבון.

Facebook

שלום לכולם,ברוכים הבאים לאתר המתחדש שלי

בקרוב באתר ערוץ YOUTUBEלצפייה באופן ההכנת המתכונים, טיפים ועוד

עקב בקשות רבות נוסיף תפריט ממגוון המתכונים באתר למשלוח והסעדה

בקרוב מתכונים חדשים

עקב החידוש יתכנו שיבושים איתכם הסליחה

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons